Luottojenhallinnan ammattiohjelmistoja

Winfile Ohjelmistot Oy

LUOTTOJENHALLINNAN AMMATTIOHJELMISTOJA

WINFILE FUTURE VERKOSSA

Winfile Future vastaa entistä paremmin yritysten haasteisiin. Future on laajentunut merkittävällä tavalla ja palvelee asiakkaidemme vaativimpiakin tarpeita. Winfile Future toimii verkossa ja on helposti käyttöönotettavissa. Voit hyödyntää sitä ajasta ja paikasta riippumatta.

Winfile Future palvelee vaativimpienkin nykyisten ja tulevien asiakkaitten tarpeita juoksevissa rutiineissa, kuten maksatuksessa ja sen valvonnassa sekä kirjanpidossa ja tilinpäätöstarpeissa, sekä likviditeetin hallinnassa, salkunhallinnassa ja rahoituksen suunnittelussa ja budjetoinnissa. Tarkastelujänne näissä tehtävissä voi olla päiväkohtaisista tapahtumista aina salkun viimeisen lainan takaisinmaksuun asti yksityiskohtaisina raportteina tai koosteina lainakannasta tai lainasalkun eri osista.

Winfile Future luottojenhallinta on monipuolistunut lukuisilla paljon laskentaa ja simulointia vaativilla tunnusluvuilla, raporteilla ja analyyseillä. Näistä luvuista johdetut graafiset kuvaajat, antavat havainnollisen kokonaiskuvan siitä valtavasta lukujen joukosta, jota yksityiskohdista kiinnostunutkin saa raporteiltamme. Kaikki tähtää tehokkaaseen päätöksenteon tukemiseen siten, että luvut ja grafiikka ovat saatavilla, kun niitä tarvitaan.

Winfile Futuren myötä palvelumme painopiste on verkossa. Future -asiakkaat saavat palvelumme käyttöönsä netin välityksellä. Käyttäjänä käytät ohjelmistoa, kuin se olisi omalla koneellasi.

Vanhat asiakkaamme saavat lainansa näkyviin uudessa ohjelmistossa. Winfile huolehtii tietokantojen siirrosta ja asiakkaamme voivat unohtaa kaiken ylläpitoon liittyvän työn ja velvollisuudet. Verkkopalvelun ansiosta on mahdollista, että Winfile Future huolehtii myös lainoissa tapahtuvista muutoksista automaattisesti. Toki käyttäjä hallitsee järjestelmää, mutta luvan, esimerkiksi korkopäivityksille saatuaan, Future huolehtii lopusta.

Uusille asiakkaille Future tarjoaa nopean liikkeellelähdön lainasalkun hallintaan. Välitön tukemme kysymyksiin käytettävyydestä ja eri ratkaisumallien toteutuksesta on etu, jonka uusi palvelukonseptimme mahdollistaa.

Kaikki uuden palvelun edut ovat nyt saatavilla.